Wat is het starttarief van Belkampioen?
Het starttarief van Belkampioen bedraagt 4,5 cent. U hoeft hier niet van te schrikken, bij KPN of elk andere Telecom-aanbieder betaalt u een starttarief. In sommige gevallen is dit zelfs 10 cent.
Hoe is het mogelijk dat Belkampioen zo goedkoop is?
Belkampioen koopt belcapaciteit in met grote hoeveelheden. Verkregen kortingen geven we graag door aan onze klanten zodat iedereen goedkoop kan bellen naar het buitenland.
Wat zijn nu precies de belkosten met Belkampioen?
U betaalt de kosten per minuut die op onze website staan. Als u aan uw provider ook belkosten betaald om vaste nummers in Nederland te bellen worden deze belkosten in rekening gebracht. Heeft u een van de volgende bundels? Dan worden er geen extra belkosten in rekening gebracht en betaalt u alleen het 0900-tarief!
  • KPN: BelOnbeperkt
  • Tele2: Onbeperkt Bellen
  • UPC: Bellen Onbeperkt
  • Ziggo: VolopBellen
  • etc.
Hoe betaal ik de belkosten? Krijg ik een rekening thuis?
Nee, u betaalt gewoon via uw normale telefoonrekening. Op uw telefoonrekening staan de kosten vermeldt als 0900-(informatie)nummer. Bij uw provider kunt u hiervan een specificatie opvragen.
Kan ik jullie nummers ook met mijn mobiele telefoon bellen?
Ja, dat kan! U betaalt de kosten per minuut die op onze website staan. Als u aan uw provider ook belkosten betaald om vaste nummers in Nederland te bellen worden deze belkosten in rekening gebracht. Als u vanuit uw belbundel belt of een onbeperkt bellen bundel heeft betaalt u alleen het 0900-tarief!
Kan ik ook vanuit een telefooncel met Belkampioen bellen?
Ja, dat kan maar voordelig is het niet. Bellen vanuit een telefooncel naar een 0900-nummer is duurder dan bellen met een vaste aansluiting thuis of op kantoor.
Ik bel altijd een vast Belkampioen nummer voor Suriname, nu heeft Suriname ineens een ander nummer. Hoe kan dat?
Het kan voorkomen dat een bestemming goedkoper of soms duurder wordt. We ‘verhuizen’ de bestemming dan naar een 0900-nummer met een ander tarief. Wilt u op de hoogte gehouden worden van eventuele tariefswijzigingen, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.
Ik heb geen KPN abonnement maar bel met Casema of met Scarlet, Tele 2, UPC, @home, etc. Kan ik dan toch met Belkampioen bellen?
Jazeker, geen probleem. De 0900-nummers van Belkampioen kunt u via alle telefoon providers in Nederland bellen.
Mijn (zaken)partner is vaak in het buitenland. Kan ik ook dan goedkoper bellen naar een mobiel nummer in het buitenland via Belkampioen?
Wanneer het een buitenlands mobiel nummer betreft kunt u met Belkampioen goedkoper bellen. Betreft het een Nederlands mobiel nummer dan is het helaas niet mogelijk via Belkampioen goedkoper te bellen naar dat nummer.

TIP: Wanneer u of een bekende voor langere tijd naar het buitenland gaat, is het aan te raden om daar een SIM-kaart te kopen. Zo kan men wel goedkoper bellen naar een mobiel nummer in het buitenland!
Wat zijn de kosten wanneer ik met Belkampioen naar een Nederlands mobiel nummer in het buitenland bel?
Naar een Nederlands mobiel nummer in het buitenland is het niet mogelijk goedkoper te bellen. U kunt alleen goedkoop internationaal bellen naar buitenlandse nummers.
Ik heb een belbudget of belplus abonnement. Kan ik dan toch met Belkampioen bellen?
Ja, met alle abonnementsvormen kunt u gewoon met Belkampioen bellen.
Ik krijg geen verbinding als ik een Belkampioen nummer bel, hoe kan dit?
U heeft waarschijnlijk een zogenaamde ‘0900-blokkade’ op uw telefoonlijn of u belt via een bedrijfscentrale waarop 0900-nummers geblokkeerd zijn. De inbelnummers van Belkampioen zijn allemaal 0900-nummers. Wilt u toch met Belkampioen bellen dan dient de ‘0900-blokkade’ opgeheven te worden. Eventuele vragen kunt u stellen via een contactformulier. U kunt ook bellen met onze helpdesk op 020-2008522 (van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur)
Betaal ik per minuut of per seconde?
Ons geautomatiseerd systeem berekent de kosten nauwkeurig per seconde. U betaalt dus nooit teveel voor bellen naar het buitenland!
Moet ik me aanmelden bij Belkampioen om goedkoop te kunnen bellen?
Nee hoor, u belt gewoon het 0900-nummer dat bij de bestemming van uw keuze hoort. Dat is alles!
Kan mijn familie in Zuid-Afrika ook naar Nederland bellen met Belkampioen?
Nee, Belkampioen is er op dit moment alleen voor gesprekken vanuit Nederland en België. Belt u vanuit België dan verwijzen wij u graag naar www.belkampioen.be.
Hoe kan het dat een aantal bestemmingen hetzelfde 0900-nummer hebben?
Deze bestemmingen vallen allemaal onder hetzelfde tarief. Om die reden kunt u met hetzelfde 0900-nummer naar verschillende bestemmingen bellen.
Hoe kan ik Belkampioen bereiken?
U kunt een e-mail sturen via het contactformulier.
gigaset